Blok, a true story

Het is weer juni, tijd om ‘in gang’ te schieten en de ettelijke stapels leesvoer in de vorm van cursussen er door te jagen. De blok begon goed met, jawel, slecht weer maar blijkbaar vonden ze het toch nodig om de student te pesten en er +20°C van te maken.

Na een week blok zit materiaalkunde er bijna op (nog deel 3 en sterkteleer). Grappig wel, hoe verder ik er mee zit hoe meer ik het begin te snappen en interessanter begin te vinden. Het zal nooit m’n beste noch leukste vak zijn maar het krijgt meer en meer respect van mij. Nu nog de Guido die een beetje meewerkt en een ‘te doen’ examen opstelt en het komt goed!

Blok betekent ook een overschot aan energie en er is niets beter dan een ‘Start To Run’eke te lopen van 5 kilometer, de vijvers van de Abdij van het Park ontdekkend, en daarna een goeie verfrissende douche. En ik ben duidelijk niet alleen aan het aantal joggers die voorbij komen.

Als ontspanning ben ik ook eens begonnen met de Indiana Jones films te bekijken, morgen passeert “The Last Crusade” de revue. Verder heb ik “De Zeven Eigenschappen van Effectief Leiderschap” er nog eens bijgenomen, kwestie om het allemaal nog eens op te frissen. Grappig hoe zelfs nog maar na het eerste hoofdstuk je houding tegenover dingen kan veranderen van de ene moment op de andere.

Buiten mezelf zijn er nog 3 andere studenten in huis die in “den blok” zitten dus, suggestie van Toon, is de kelder nu the place to be voor het gitaarspelen, Let it be en het door Eurosong 2010 winnende liedje Satellite zijn plezante nummers om te strummen. Deze zomer eens proberen om elke week toch 1 á 2 liedjes te leren spelen, kwestie van het repertoire uit te breiden ;)

Succes aan iedereen die nu examens heeft en denk aan uw zomervakantie!