Examens, paperassen en andere dingen

Italian Exam Confirmation

Italian Exam Confirmation

Het is nu al even geleden dat ik nog een blogpost gedaan heb. Er is niet veel nieuw speciaals gebeurd tot gisteren. We vroegen ons al een goeie maand af wanneer ons Italiaans examen zou zijn want er was ons eerst gezegd geweest half november wat dan veranderd is naar eind november. Het is uiteindelijk de eerste/tweede week van december geworden. Nu, dit is een ideale manier om te zien hoe je je moet inschrijven voor examens op de PoliTO. Op je Didattica pagina vind je een link “Prenotazioni esame” die je naar een lijst brengt met alle mogelijke ingerichte examens. Je kiest een datum waarna je een bevestiging pdf krijgt die je moet afdrukken en meenemen naar het examen.

Letter of Confirmation

Letter of Confirmation

Deze week ook nog een papier gekregen van Groep T om te laten invullen door de PoliTO. Een bevestiging dat je hier weldegelijk gestudeerd hebt. Gelukkig is er tegenwoordig geen kat meer aan het aanschuiven bij het incoming office en heeft het dus amper twee minuutjes geduurd om het papier in orde te krijgen.

In de tussentijd nog een paar steden bezocht (Verona, Venetië, Padova en Rome), met de auto en met ErasmusTorino, die de vorige trip naar Firenze/Pisa/Bologna ook georganiseerd hebben. In december gaan ze ook nog naar Les Deux Alpes skiëen/snowboarden maar daar ga ik voor passen want het wordt hoog tijd om m’n samenvattingen verder af te werken zodat er in de kerstvakantie toch al een beetje geblokt kan worden.