Keep on Running Vol. 6

Na het hevige weer van gisteren ben ik deze ochtend gaan joggen. Duidelijk niet zo’n goed idee als je nog niet ontbeten hebt, na 50minuten ben ik er dan toch maar mee gestopt en de laatste 10min naar huis gewandeld.

Keep on Running Vol. 6

Keep on Running Vol. 6

Eindelijk een geweldig boek gevonden om C# te leren :) het heet “Head First C Sharp 2nd Edition”. Geen paginas vol met tekst of formeel taalgebruik maar (heel) veel illustraties en casual verwoord (met zelfs vrij veel humor). Hier ga ik mij zeker mee amuseren :)

Zo goed als de Logitech Customer Support van Amerika was, zo traag is die van Europa, al 6 dagen en nog steeds geen antwoord..

In augustus ga ik samen met een paar vrienden werken op The Qontinent in Wachtebeke met FestiCrew (FestiCamp). De camping in het oog houden en zo, hopelijk (en zeer waarschijnlijk) is er meer te doen dan op de Martkrock 2009 camping. Een extra verdienste naast de 20 dagen in de Carrefour is altijd mooi meegenomen!

De zoektocht naar een nieuwe laptop is nog altijd bezig, ik vind echt nergens iets waar ik mij mee kan verzoenen. In september zou er toch wel iets uit de bus mogen vallen. De huidige “baksteen” begint stillaan op m’n zenuwen te werken.

Geen festivals deze zomer maar ik ben al vollop aan het plannen om een paar optredens bij te wonen de komende maanden. De eerste is John Butler in het Openlucht theater Rivierenhof in Deurne op 28 juli, daarna komt waarschijnlijk Amy MacDonald in Vorst Nationaal in november. Santana zou ook nog plezant geweest zijn maar 50+ euro vind ik toch net iets te veel.