Kiesweek Industria ’11

Ff een terugblik op de kiesweek van Industria dit jaar. Eerst en vooral proficiat aan Wave voor hun overwinning, ‘t was héél nipt met amper vijftien stemmen verschil. Een overzichtje:

Zondag
Zondag avond was er de opening met hapjes, versnaperingen en bubbels. Buiten de paar exploderende curryworsten was het een geslaagde opening. Déli was niet super crowded maar zeker aangenaam.

Maandag
Het ontbijt van Gold werd gesmaakt, een overkill aan danone pottekes en actimel! Het was er vooral aan te merken in de aula waar het min of meer een halve vuilnisbelt werd (sommige mensen zijn toch echt niet te schatten..). Verder werden m’n campagneboekjes uitgedeeld, in vergelijking met dat van Wave moet ik toch zeggen dat ik er precies wel wat meer werk ingestoken heb (kleine prentjes stretchen tot op een heel A5’ke = NOT done).
‘s Avonds was er dan de Gold Western party, heel veel volk, HEEL veel volk en gigantisch warm in Déli, was blij dat ik steward shifts had buiten :). Goedkope goldstrike en gratis vaten en je hebt direct een hele boel mensen die enthousiast worden.

Dinsdag
Vandaag was het dé belangrijkste dag, de campagnedag. In de ochtend kon iedereen zijn ontbijt krijgen bij Wave en terwijl ook een paar tijdschriften (voor als de hoorcolleges niet interessant genoeg zijn?). In de middag begon dan de echte campagne met heel veel gratis eten en drinken en attracties van beide ploegen.
Ongelooflijk hoe sommige mensen geen schaamte kennen. Bij de opruim ga ik vijf minuten een projector terugbrengen en zijn ze er vandoor met m’n rugzak. Gelukkig was de dief niet al te snugger en stond die doodleuk nog op de blauwe steen voor Groep T met in de buurt een politieagent. Ideaal om ff de kerel als dief aan te spreken en terwijl de aandacht van de flik te krijgen.
Maar goed, verder was er de Comedy Night met Seppe & Bert  (Zonde van de Zendtijd). Volgens alle aanwezigen een groot succes. Verder werden er twee mensen gelukkig gemaakt met een wasmachine en een surfreis voor twee personen met de Gold Giveaway tombola.

Woensdag
Woensdag was er niet veel te doen voor de kiesweek. Het Solarteam had Groep T ingepalmd voor de Solar Olympics finale waarbij leerlingen uit het middelbaar een project met een zonnecel tentoon kwamen stellen.
Die avond werd er een pokertornooi gehouden waarbij een goeie 35 man het tegen elkaar opnamen. Het duurde zelfs zo lang dat de laatste tafel op iemands kot gespeeld is geweest rond middernacht.
Woensdagavond was het dan de beurt aan het fakfeestje van Wave. Een hele hoop zand, een iets meer leefbare Déli en promo’s waren best wel een goeie combinatie. (Thumbs up voor de mensen die Déli opgekuist hebben na de Beachparty!)

Donderdag
De laatste dag van de campagneweek werd ingezet met Chinees ontbijt van Gold en eentje van Wave. Beide gaven ook een hele hoop freebies en goodies weg. Vreemd wel dat Wave chocolade crispies repen uitdeelden waar sommigen al meer dan een maand over datum waren (welk bedrijf heeft die gesponsord?).
Tegen de middag was er het allom gevreesde debat waar de ploegen op de rooster gelegd werden door vooral de “oude garde”. Terwijl was de Studentenraad hun best aan het doen om ook hun kiesdrempel te halen met ijsjes uitdelen, suikerspinnen, punch, spelletjes en the like. Vanaf 13u kon er gestemd worden.
Veel gespannen gezichten die avond hoe dichter de klok bij middernacht kwam, uiteindelijk werden de resultaten bekend gemaakt en had je de mix van stille ontgoocheling en luid gejuich van de winnaars.

Er was een record aantal stemmen dit jaar, nog nooit was het zo spannend, niemand durfde te voorspellen wat de uitslag zou zijn. Hopelijk wordt het volgend academiejaar zeker zo goed, if not better, dan wat er deze week allemaal gaande is geweest!