Nacht van het Examen: Voorrondes

Deze ochtend om 0:00 zijn de voorrondes van “De Nacht van het Examen” begonnen. Ik zat eigenlijk te wachten op de mail die ze zogezegd gingen sturen zodra de vraag online stond (die is blijkbaar maar anderhalf uur later bij mij toegekomen). Een geluk dat ik dus de pagina eens vernieuwde. Ik vraag mij af hoeveel mensen er naar de site van het Examen gesurfd hebben om middernacht, het laden duurde verschrikkelijk lang en volgens mij zaten we niet ver af van een onbedoelde DDOS aanval.

Nu ja, ik heb m’n punten toch binnengehaald, de vraag was gemakkelijk en hopelijk zijn de volgende ook zo. Hoe meer punten hoe beter maar hoe krijg je punten? Op het moment van schrijven hebben er een heleboel mensen 410 en een paar 420 punten, hoe komen die daaraan? Als je de vraag onmiddelijk beantwoordt krijg je 200 punten (+de 100 van de voorinschrijving) en maximaal nog eens 100 punten als je 10 mensen spamt met een uitnodiging.

Mijn vraag? Hoe komt het dat er mensen zijn met meer dan 400 punten? Kan iemand daar een zinning antwoord op geven? Ik maak mij nu nog geen zorgen om er uit te liggen in de voorrondes, als het elke dag zo goed gaat zien ze mij binnenkort wel in de Kinepolis.