Torino Weekend

Op zondag is er blijkbaar altijd een louche markt in Turijn waar ze gestolen goederen verkopen. Daar zijn Statue Torinowe vandaag eens gaan kijken voor fietsen, 30 euro en je hebt er al een redelijke voor! Uiteindelijk toch maar niets gekocht, misschien als het later blijkt dat het toch nodig is ga ik een volgende keer wel eentje halen.

Daarna zijn we wat in de buurt blijven hangen, het park rond het paleis in Turijn gaan bekijken, gezien dat daar op één minuut een McDonalds was en voor 3 euro een chickenburger en cheeseburger gegeten en een vanille milkshake. Veel cheaper kunt ge niet gaan denk ik.

Basket

 

Op een ander plein was er een soort basketbal tornooi/evenement aan de gang, het was nog altijd mooi weer dus zijn we daar gestopt en op de tribune een tweetal uurtjes gekeken. Toen het zowat gedaan was zijn we nog eens naar Parco del Valentino geweest waar er een bandje aan het spelen was.

 

Bandje

 

Rond 18u vertrokken we kotwaarts en toen ik om een tas ging in de keuken om chocomelk te maken wat staan babbelen met wat Brazilianen die wél Engels kunnen, ik denk dat de helft van de Foyer Brazilianen zijn. Uiteindelijk in de living beland waar we wat gejamd hebben op de gitaar met piano er bij. En blijkt zowaar een van die mannen John Mayer songs te kunnen spelen en zingen! Het ziet er naar uit dat er in de late avond ook nog gegame’t gaat worden want ik kreeg direct een invite om een volgende keer samen Counter Strike 1.6 te spelen.

Morgen nog wat spullen halen in de supermarkt en daarna richting Polito om de papperassen in orde te maken. Ten slotte ook eens nadenken waarom melk in een frigo in ijs verandert terwijl dat de frigo absoluut geen diepvries temperaturen heeft >_>