Precampagne Gold

Het is de gewoonte om 2 weken voor de eigenlijke kiesweek van Industria een precampagnedag te houden. Dit jaar zijn er twee opkomende ploegen, Gold en Wave die zich deze week er aan gewaagd hebben.

Ik kan niet vergelijken met de precampagne van Wave (was niet op GroepT die dag) maar de precampagne van Gold verliep vrijwel foutloos. We hadden er voor gekozen om zowel in het atrium als buiten een terras te houden. Terwijl er binnen pintjes aan 50c getapt werden kon er ook op een van de vier spelconsoles gegamed worden via vier projectoren die we van de 14 mochten gebruiken. Buiten hebben we een gigantische hoeveelheid hot dogs verkocht, er is zelfs tweemaal moeten bijgehaald worden. Het weer klaarde gelukkig ook wat op zodat het aangenaam was om op de blauwe steen te chillen, voor wie zin had waren er ook waterpijpen voorzien.

Al het geld wordt integraal terug in de student gestopt, met name tijdens de kiesweek. Bij elke aankoop van 1 euro werd er ook een tombola lotje bij gegeven waarbij er kans kan gemaakt worden op verschillende prijzen zoals een surfreis twv 400 euro, een wasmachine, wijn, …

Met een beetje hulp van de uitvallende stroomvoorziening in een deel van Leuven zaten beide terrassen rond 16u goed vol, het ideale moment om een gratis vat te geven.

Nu hopen dat de mensen de naam GOLD onthouden tot aan de kiesdag!