Edustria ging naar de maan

Figuurlijk, in de niet slechte zin, natuurlijk. Afgelopen dinsdag en woensdag was het weer zo ver. De jaarlijke 24 urenloop aan het sportkot in Heverlee.

Veel sfeer, sportievelingen en iets minder sportievelingen, supporters en toevallige voorbijgangers kwamen elkaar tegen terwijl er 24u aan een stuk estafette gelopen werd. De reden? For fun… en de eer natuurlijk als je wint.

Zoals elk jaar was het een onderonsje tussen VTK en Apolloon. Edustria heeft het anders ook niet slecht gedaan met een welverdiende vijfde plaats al was het een tijd lang nog spannend toen we amper een halve ronde voor liepen op Pedal.

De stand van Edustria was dit jaar in het thema van een launchplatform voor een ruimteraket, namelijk de rood-witte raket van Kuifje die iedereen wel kent. Jammer dat het maar de derde plaats gekregen heeft bij “het mooiste standje”. Het feit dat dinsdag avond de bovenverdieping het aan het begeven was (Ceulemans zou niet blij geweest zijn!) en daardoor niemand nog boven in de chill lounge kon zitten zal ook wel meegespeeld hebben.

Ik heb m’n plicht vervuld en 3 rondjes gelopen (yay free t-shirt) tussen 1m42 en 1m45, wat toch een beetje sneller was dan vorig jaar ^^. Het doel voor volgend jaar is onder de 1m40 te lopen.

Na toch wel 3 slopende dagen (waaronder 16 van de 24 urenloop) is het verlengd weekend meer dan welkom!